matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
Dawid:
jak obliczyć tą całke xe
2x
dx
9 mar 21:06
Dawid:
prosze o pomoc
9 mar 21:07
Trivial:
Przez części. u = x, v' = e
2x
1
u' = 1 v =
e
2x
.
2
9 mar 21:47
Basia:
zajrzyj tutaj
Trivial
https://matematykaszkolna.pl/forum/132146.html
9 mar 21:53
Trivial:
No dobrze, nie widziałem.
9 mar 21:54