matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz.
Ola:
Oblicz . x = 6
22
+ 6
21
/ 13 * 6
10
− 6
20
. Wyznacz x
−3/2
9 mar 13:27
Artur z miasta Neptuna:
6
22
+ 6
21
= 6*6
21
+ 6
21
= 6
21
(6+1) = 7*6
21
pobaw się trochę redunkcją
9 mar 13:34