matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
mala:
wytłumaczy ktoś zadanie drugie? dlaczego odpowiedź poprawna to b?
http://www.mmwroclaw.pl/photo/1323603/MATEMATYKA+-+MATURA+PRÓBNA+2012+CKE+(7+marca)+ARKUSZE%2C+WYNIKI%2C+ODPOWIEDZI#photoBrowsing
9 mar 11:26
Tragos:
1
(a)
−1
=
a
1
(a)
−5
= (
)
5
a
x
y
(
)
−5
= (
)
5
y
x
9 mar 11:33
mala:
ale banal, boze ale czlowiek jest głupi... Wielkie dzięki Tragos.
9 mar 11:37