matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prawdopodobieństwo
Elaaa:
P(A')
Jeśli
=4, to prawdopodobieństwo zdarzenia A wynosi :
P(A)
4
1
3
1
a)
czy b)
czy c)
czy d)
?
5
4
4
5
9 mar 10:56
Aga1:
P(A
'
)=4P(A) 1−P(A)=4P(A) 5P(A)=1 to P(A)=
9 mar 10:59