matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
Papaja:
Ale ono jest nie pełne, chciałabym pełne bo mogę dostać następną pałęę..
https://matematykaszkolna.pl/forum/132030.html
8 mar 23:15
Artur z miasta Neptuna:
dziecie drogie ... zostało Ci TYLKO podstawienie do wzoru ... nic więcej
8 mar 23:16
Mila:
dokończenie H=4 a=4
4
2
√
3
P
p
=
4
P
p
=4
√
3
V=4
√
3
*4=16
√
3
cm
3
P
c
= 2*4
√
3
+3*4*4 dokończ i naucz się podstawiać do wzoru.
8 mar 23:23
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/132030.html
8 mar 23:23