matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Heeelpp funck wyklad
Asia87:
wykres funkcji f(x)=
−2
x
ma jeden punkt wspolny z prosta o równaniu: a)y=−2 b) y=−x c) y=−2x d) y=2x
8 mar 23:15
Artur z miasta Neptuna:
odpowiedź a)
8 mar 23:15