matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY
natalia:
5
6
+20*5
4
2*5
6
−100*5
3
8 mar 19:23
Eta:
licznik: 5
6
+4*5*5
4
= 5
6
+4*5
5
= 5
5
(5+4)= 5
5
*9 mianownik: 2*5
6
−4*25*5
3
= 2*5
6
−4*5
5
= 5
5
(2*5−4)= 5
5
*6
licznik
=...........
mianownik
8 mar 19:28