matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asas
Amelia:
PILNE !
Dany jest trójkąt ABC o wierzchołkach a=(−4,2) b=(16,−6) c=(4,10) znajdz rownanie prostej w ktorej zawiera sie środkowa CD. Potrzebne mi jest rozwiazanie,bez tłumaczenia jak sie to robi
8 mar 18:13
Basia:
to je sobie napisz
8 mar 18:48