matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Sally:
1
Oblicz
2
log
8
5
8 mar 17:04
Basia:
log
2
5
log
2
5
log
8
5 =
=
log
2
8
3
1
1
1
=
=
=
(2
log
2
5
)
1/3
5
1/3
3
√
5
8 mar 17:07
Sally:
Dziękuję ci Basiu
8 mar 17:12