matematykaszkolna.pl
. elpe: Basiek i jak tam działasz coś emotka
7 mar 23:48
Basiek: A matura z ang. się liczy?
7 mar 23:49
elpe: * 0.25 haha czyli średnio sie na tym wychodzi
7 mar 23:50
Basiek: Oj tam, oj tam. Wiesz, zrobiłam kilka zad. z ostrosłupów, ale większości nie umiem. Będę musiała przysiąść− przez weekend? Obecnie mam bana na zadania. Właśnie go łamię robiąc angielski
7 mar 23:52
elpe: ja tak samo nie osiągnąłem tego pułapu 25zadań ale jutro to już muszę to bd gra o honor emotka i nie zrobiłem pr, domowej z anglika emotka mogłas mi zrobić jak juz siedziałas w angielskim
7 mar 23:54
Basiek: Pewnie, że mogłam. Trzeba było dać 25 zadań... ja zrobiłam 6? Ale to nic, potrzebuję odpoczynku. Duuużo odpoczynku
7 mar 23:55
elpe: a no teraz mi bd sprawdzać listy idę jeszcze zrobić prace domową z matematyki prawdopodobieństwoemotka
7 mar 23:57
Basiek: Hahaha, nie ma problemu emotka Posprawdzam. Co prawda sama jestem poziom podstawowy+ , ale nie ma sprawy. Prawdopodobieństwo emotka Lubię nawet bardziej od analitycznej
8 mar 00:00
kylo1303: Ja ostatnio doszedlem do wniosku ze siedzenie do pozna to zly pomysl. Rano wstajesz nieprzytomny, w szkole zdychasz, potem wracasz i idziesz spac przez co caly dzien rozwalony i nic sie nie chce robic. Oczywiscie moze wy macie inaczej, ale jednak jak sie wyspisz to w dzien lepiej mozna sie zmotywowac, lepszy humor/nastroj itp itd. Reasumujac, idzcie spac i olejcie te zadania, jutro sie je zrobi. P.S. Na koniec taka sentencja dla maturzystow: "Co masz zrobic dzisiaj, zrob pojutrze− bedziesz mial 2 dni wolnego"
8 mar 00:00
elpe: no ja mam zazwyczaj drzemkę od 15−16 emotka a potem jak stróż cała noc na baczność emotka
8 mar 00:02
Basiek: Piątek: te zadanie z matmy, których nie umiem; spr z fizyki, spr z polskiego, odp z wosu. emotka Jutro jak wrócę ze szkoły to robię formy wypowiedzi, mam korki, wracam o 20−tej i dopiero wtedy ... zdycham. Nie ma dobrej opcji na czwartki
8 mar 00:03
elpe: oj Basiek dużo chodzisz na korki? emotka
8 mar 00:08
Basiek: Tzn. od początków drugiej LO... hm, miałam z taką panią, ale wiesz... ze mną to ciężko jest, bo zawsze "coś mi wypadało" i hm... jej "też coś wypadało"; więc nie wiem, czy tamten rok można liczyć w ogóle. I hm, teraz chodzę w zasadzie... tak, że no chodzę do takiego gościa od połowy października?
8 mar 00:11
elpe: i tak przy okazji Wszystkiego Najlepszego Kobitko emotka emotka
8 mar 00:11
Basiek: Dzięki emotka Tak a propos: http://www.youtube.com/watch?v=Fiyw5DnsJy4&context=C3e69a58ADOEgsToPDskIwG4Wfs6Yd_qCvGYE-S2wS Nie jestem raczej zwolenniczką tego typu komercyjnych "świąt" emotka
8 mar 00:14
elpe: no to zamieniam bukiet na takie cos http://www.sadistic.pl/dzien-kobiet-vt107005.htm emotka
8 mar 00:16
Basiek: ^^ Ja i tak wolę garnek i hm, chyba idę spać. Ciężki dzień jutro mnie czeka. emotka
8 mar 00:19
elpe: no idź tak wielkie "święto" musisz sie zacnie prezentować emotka dobranoc Basiek
8 mar 00:20
Basiek: Dooobranoc. emotka i pamiętaj− 25 zadań Zweryfikuję.
8 mar 00:23