matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
reakcje analityczne
krystyna7218:
Wyznaczyć analitycznie reakcje na podporach belki przyjmując następujące dane:F
1
=200NF
2
=100Na=1m α=45
0
przepraszam ale niewiem jak zrobic tu rysunek o to link
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=28&t=35401
7 mar 21:32