matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Aguś:
Wykaż że nie istnieje kąt α taki że sin= 0,3 i cosα= 0,7. Help!
7 mar 21:04
Ted:
... jedyneczka trygonometryczna nisko się kłania
7 mar 21:07
Mila:
sin
2
α +cos
2
α=1 Podstaw i sprawdź.
7 mar 22:26