oblicz
DAWID: √5/√2+√5
7 mar 20:12
Adam: Pomnóz oba wyrazy prz √2
7 mar 21:39
Basiek: | √5 | | √5 | | √5 | | √5*√2 | |
| + |
| = |
| +1= |
| +1=... |
| √2 | | √5 | | √2 | | √2*√2 | |
7 mar 21:42
Adam: Na jednow wychodzi
7 mar 21:45
Basiek: Nie polemizuję.Możliwe.
7 mar 21:47
Adam: A swoją drogą to niezłą robotę tutaj odwalasz pomagajac wszystkim

Mogę wiedzieć skąd taka
wiedza tzn. co studiowałaś/studiujesz?

Pewnie usłyszę standardowo, że matematykę
7 mar 21:50
Basiek: Nie, jestem w klasie maturalnej
Adamie, wiedzę mam nikłą, jak się dziś przekonałam.
7 mar 22:26
Mila: Właściwie to jak wygląda ten przykład?
7 mar 23:09
Tony jazzu: To jest prawidłowe rozwiązanie
| √5 | | √5 | | √2−√5 | | √10 − 5 | | 5 − √10 | |
| = |
| * |
| = |
| = |
| |
| √2+√5 | | √2+√5 | | √2−√5 | | 2 − 5 | | 3 | |
9 mar 18:14
Godzio:
Po zapisie
DAWIDA,
Tony to nie jest prawidłowe rozwiązanie
9 mar 19:06
DAWID: Godzio o taki mi właśnie zapis chodziło

Tony jazzu zrobił dobrze mam taką odpowiedź
11 mar 16:02