matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Betii:
Suma
1
2
log o podstawie 6 z liczby 4 + log o podstawie 6 z liczby 18 =
7 mar 20:11
M:
10 lut 16:58
Panna młoda Goblina :
1
log
6
4+log
6
18=log
6
4
1/2
+log
6
18=log
6
2+log
6
18=
2
=log
6
(2*18)=log
6
36=2
10 lut 18:04