matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Log
?Vivienne:
5
5
6
*
√
5
* 5
−
4
3
= ?
3
√
2
√
2
* 2
7
6
= ? uczę się do sprawdzianu, prawdopodobnie będę jeszcze dodawać jakieś przykłady..
7 mar 17:12
Ania:
5
5
6
*5
1
2
*5
−4
3
=5
5
6
+
1
2
+
−4
3
=5
0
=1
7 mar 18:36