matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje
Faustyna:
Sporządź wykres funkcji
y=min(−x
2
+ 2, |x| )
6 mar 20:26
Faustyna:
Ponawiam
6 mar 20:51
Aga1:
y=IxI, gdy x∊<−1,1> y=−x
2
+2, gdy x∊(−
∞
,−1)∪(1,
∞
)
6 mar 21:01
Faustyna:
Dziękuję
6 mar 21:13