dfsdfsd
ICSP: Oblicz logab4 wiedząc, że loga4=3 i logb4=8 pomoże ktoś ?
5 mar 20:36
Grześ: zrób tak:
| | 1 | | 1 | |
logab$= |
| = |
| =... dalej dasz radę?  wróc z podstawą  |
| | log4ab | | log4a+log4b | |
5 mar 20:40
ICSP: a skąd to wziąłeś ?
5 mar 20:41
Agniesia: kogo mam zabić?!
5 mar 20:41
Daduś : wzor na zmiane podstawy log
| | logb(b) | | 1 | |
loga(b)= |
| = |
| |
| | logb(a) | | logb(a) | |
5 mar 20:43
Grześ: ?
5 mar 20:43
ICSP: a Dziekuje wam bardzo

teraz rozumiem 100% !
5 mar 20:45
Agniesia: Nie wiem który c**j się pode mnie podszywa ale jak znajdę to ukatrupię.
5 mar 20:45