matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
megi:
Jest w stanie wyjaśnić mi ktoś to zadanie
prosze o pomoc Dane są punkty które leżą na okręgu , oblicz promień tego okręgu A=(3,4) B(0,3) C(1,0) prosze o rozwiązanie krok po kroku
5 mar 19:57
elpe:
odcinek |AC|=d d=2r długosc wylicz sama
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
5 mar 20:09