matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trzeba narysowac jakis rysunek?
marta s:
napisz wzor funkcji kwadratowej do ktorej wykresu naleza punkty: A=(0,1),B=(1,3),C=(−1,1)
5 mar 17:28
Eff:
Nie
https://matematykaszkolna.pl/strona/1393.html
5 mar 17:34
marta s:
jak wam wyszla fumkcja bo mi taka: y=x
2
−x−1 to dobrze wyszlo?
5 mar 18:02