to mam na prace kontrolna pomocy ;((
asia2oo: Sporzadz wykres funkcji
f(X) = − x2 +4 dla x ∊ ( − nieskonczonosci,2)
x−2 dla x ∊ < 2, nieskonczonosci)
Wykaz prawdziwosc tozsamosci
cosx − cos x sin2x= cos2x
wyznacz kat ostry x wiedzac ze : log2 sinx=−1
Dane jest odcinek o koncach A(5.4) B (5,y) wiedzac ze odcinek ma dlugosc 7cm wyznacz
wspolrzedne punktu B.
5 mar 14:31
Jack: zadanie2
cosx(1−sin
2x)=cos
2x
cosx(cos
2x)≠cos
2x
dobrze to przepisałaś

zadanie ostatnie
(y−4)
2=49
y
2−8y+16=49
√Δ=14 wylicz pierwiastki
5 mar 14:37
Jack: zadanie
log
2sinx=−1
| | π | | 5 | |
x= |
| +2kπ i x= |
| π+2kπ  wartosci sprawdz bo z głowy podałem  |
| | 6 | | 6 | |
5 mar 14:40
asia2oo: moze ktos wie jak zrobic drugie z tym wykresem


niech ktos pomoze
6 mar 10:03
Faustyna: Zadanie z wykresem:
Te dwa wzory to jedna funkcja czy to dwie oddzielne funkcje ?
6 mar 10:14
asia2oo: nie to jak widac jedna funkcja bo powinienna byc parafka duza a ja wstawiłam mała{
6 mar 11:18
asia2oo: jak bys mogla zrobic cale te zdania z tym wykresem funkcji? i czy jest jakis rysuneczek do
tego?
6 mar 11:21
Tragos:

6 mar 11:40
asia2oo: a dziekuje bardzo
6 mar 11:54