potęgi
Paziuuu: | 721 − 719 | | 718 ( 73 − 71 ) | |
| = |
| = 336 ? |
| 499 | | 718 | |
5 mar 00:30
Agniesia:
5 mar 00:31
Paziuuu: podziękował, dzięki wam zaczynam kumać
5 mar 00:32
Eta:
ok
| 719(72−1) | |
| = 7*48= 336 |
| 718 | |
5 mar 00:33
Eta:
Może będziesz
żabką ?
5 mar 00:34
Agniesia:
5 mar 00:35
Eta:
Hi hi ? tak? zgadłam
5 mar 00:36
Paziuuu: a nie wiadomo co będzie
5 mar 00:37
Paziuuu: może....
5 mar 00:38
Agniesia: żabkę wyszkolimy
5 mar 00:38
Eta:
To było pytanie do"Agniesia"
5 mar 00:39
Paziuuu: hehe fajnie to brzmi
5 mar 00:40
Agniesia: Eta nie wiem o co ci chodzi
5 mar 00:45
Agniesia: Ja niestety taka nie kumata
5 mar 00:45
Eta:
5 mar 00:49
Paziuuu: jak nie kumata to po żabce ani śladu
5 mar 00:55
Agniesia: hi hi

On nie wie
5 mar 01:00