matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
U{3}{2} * U-({1}{3}) =
Gregory:
3
1
* −(
)= ? bo już mi odbija powoli i nie wiem ile to jest i mówię poważnie z góry
2
3
dzięki
4 mar 23:58
Eta:
3
1
1
*(−
)= −
2
3
2
5 mar 00:06
Tragos:
1
−
2
5 mar 00:07
Eta:
Czy już przestało Ci "odbijać" ?
5 mar 00:10
Gregory:
od 18.30 przy matmie to troche ryje dekiel
dzieki wielkie
5 mar 00:14