matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdź równanie prostej równoległej do danej prostej i przechodzącej przezpunktA
Luki:
y=−4x+2 A=(−7,0) y=1/3x−5 A=(−9,−2) −3x + 5y−1=0 A=(0,4) 2x−3y+4=0 A=(2,−5)
4 mar 21:24
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2011.html
4 mar 21:26