PILNA POMOC !!!
bezradny :((: jak obliczyć liczbę podniesioną do pierwiastka ?
np 3(pierw2 ? POMOCY
4 mar 19:22
Tragos: 3√2 = log3√2
4 mar 19:23
Tragos: a nie sorry
4 mar 19:24
bezradny :((: dziękii

!
4 mar 19:25
konrad: na kalkulatorze?
4 mar 19:25
bezradny :((: czyli ? ..
4 mar 19:26
bezradny :((: na kalk .. ale mi chodzi jak to ropisać ,ale nie sam wynik ..
4 mar 19:27
bezradny :((: POMOCY
4 mar 19:33
bezradny :((:: już mam rozwiązanie, znalazłem na necie
4 mar 19:34
Eta:
x= 3√2
logx= √2*log3
4 mar 19:35