.
Hary: jakie jest prawdopodobieństwo wylosowania damy lub króla

jesli z 52 kart losujemy jedną
4 mar 18:00
Hary:
5 mar 12:01
Hary: plis
5 mar 12:02
Patronus: |Ω| = 52
| | | |
|A| = | − bo cztery damy i cztery króle |
| | |
|
5 mar 12:08
assa: zaraz zaraz czy 52 nie powinno być na dole w mianowniku ?
5 mar 12:30
assa: wg tego wzoru
5 mar 12:30
assa: up
5 mar 12:43
Eff: assa ma racje omega jest ann dole
5 mar 12:47
assa:
5 mar 12:50
Aga1: Losujemy jedną , a nie 8.
| | | | | |
IAI= | + | =8.−−−jedną damę lub 1 króla. |
| | | |
5 mar 12:51