matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Hary:
P(A')=1/3 P(A∩B)= 1/4 P(A∪B)= 2/3 Oblicz (A'∪B')
4 mar 15:35
Aga1:
Pewnie P(A
'
∪B
'
)=
4 mar 15:45
Hary:
4 mar 16:02
jarke:
5
P(A'uB')=
?
12
4 mar 16:42
Hary:
nie wiem
4 mar 16:48