Objętość ostrosłupa jest równa?
sylwek1305: wysokość ostrosłupa jest jest równa 8 . Podstawą ostrosłupa jest romb o przekątnych d1=6,
d2=4. Objętość tego ostrosłupa jest równa: A−16, B−48, C−96 , D−32
3 mar 23:20
Beti:
policz a będziesz wiedział, która odp. jest poprawna
3 mar 23:25
sylwek1305: tylko jak policzyć nie mam pojęcia
3 mar 23:36
Beti: masz wzory i wszystkie potrzebne dane → podstawiasz i liczysz
3 mar 23:38
sylwek1305: Objętość ostrosłupa jest równa? sylwek1305: wysokość ostrosłupa jest jest równa 8 . Podstawą
ostrosłupa jest romb o przekątnych d1=6, d2=4. Objętość tego ostrosłupa jest równa: A−16,
B−48, C−96 , D−32
4 mar 18:34