matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
geodeta:
Iloraz liczby log
9
256 i log
9
128 wynosi...
3 mar 22:30
Saizou :
log
128
256
3 mar 22:34
Aga1:
log
9
256
log
9
2
8
8log
9
2
8
=
=
=
log
9
128
log
9
2
7
7log
9
2
7
3 mar 22:35