matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
Kappa:
wskaz wzor funkcji odwrotnej do y=−U{1}{4] x+3
3 mar 00:21
Kappa:
1
−
x+3
4
3 mar 00:21
Eta:
1
y= =
x +3 /* 4
4
4y= −x+12 x= −4y+12 i piszemy tak: odp
y= −4x+12
3 mar 00:26
Mila:
y=−4x+12
3 mar 00:28