jaki wynik?
Ola: √6√3 *2√6√3= ?
3 mar 00:11
Ola: Wybaczcie ale musze jakos dojsc po swojemu do tego zadania

Jesli ktos moze niech obliczy
3 mar 00:12
Eta:
√a*
√a= (
√a)
2
2*
√6√3*
√6√3= 2*(
√6√3)
2= 2*6
√3= 12
√3
taki wynik jak ci podałam
3 mar 00:16
Ola: Oo hehe teraz mi sie zgadza i bede spokojniejsza

Hehe nie umialam wyciagnac tych pierwiastkow

Super dzieki jeszcze raz
3 mar 00:19
Eta:

...... niedowiarku
3 mar 00:23
Ola: Hihi bo ja musze miec wszystko po mojemu hehe
Aj masz sie ze mna
3 mar 00:30