matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Skróć ułamek :
glossy:
Skróć ułamek :
546
a)
306
13!
b)
15!
2 mar 19:19
pigor:
. ... np. ;
546
3*182
3*2*91
91
a)
=
=
=
;
306
3*102
3*2*51
51
13!
13!
1
2)
=
=
. ...
15!
13!*14*15
210
2 mar 19:33