matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
WYKONAJ DZIALANIE
ALUCHA098:
(1/2a
√
2
)
2
2 mar 01:24
ALUCHA098:
czy to bedzie 1/4 a
2
?
2 mar 01:26
Tragos:
1
2
1
(1/2a
√
2
)
2
= (1/2)
2
* a
2
* (
√
2
)
2
=
* a
2
* 2 =
a
2
=
a
2
4
4
2
2 mar 01:33