matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
olka:
log2 4+2log3 1=?
1 mar 19:29
Artur z miasta Neptuna:
log
2
4 = 2 ... bo 2
2
= 4 log
3
1 = 0 ... bo 3
0
= 1
1 mar 19:31
ola:
log24 1/4=
26 wrz 23:56
bezendu:
https://matematykaszkolna.pl/forum/przyklady9.html
27 wrz 00:00