| sinα+tgα | sin2α+tg2α | |||
( | )2= | |||
| 1sinα+ctgα | 1sin2α+ctg2α |
| 1 | 1+cos x | ||
+ ctg x = | |||
| sinx | sin x |
| sin xcos x + sin x | ||
sin x + tg x = | ||
| cos x |
| sin x + tg x | (sin xcos x + sin x)(sin x) | ||||||||
= | = | ||||||||
| cos x(1+cos x) |
| sin2x(cos x + 1) | sin2x | |||
= | = | |||
| cos x(1+cos x) | cos x |
| sin4x | ||
L = | ||
| cos2x |
| 1 | 1+cos2 x | ||
+ ctg2 x = | |||
| sin2x | sin2 x |
| sin2xcos2x + sin2x | ||
sin2x + tg2x = | ||
| cos x |
| sin2x + tg2x | (sin2xcos2x + sin2x)(sin2x) | |||||||||
P= | = | |||||||||
| cos2x(1+cos2x) |
| sin4x | ||
= | ||
| cos2 x |