matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
awdawd
maver:
log
4
81*log
3
64
1 mar 18:28
Basia:
wskazówka:
log
3
81
log
4
81 =
log
3
4
log
3
64 = log
3
4
3
= 3log
3
4
1 mar 18:30
Artur z miasta Neptuna:
log
3
81
log
4
81 * log
3
64=
3*log
3
4 = ....
log
3
4
1 mar 18:31