matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
awdawd
maver:
⎧
0=a + b +c
⎨
0=25a +5b + c
⎩
−4=9a + 3b + c
może mi ktoś to rozwiązać ? A potem z paraboli ktora wyjdzie Które wyrazy ciągu an spełniają nieówność an≤12 wychodzmi mi −1 i 7 powinno 1 i 7
1 mar 18:01
maver:
1 mar 18:53