1 mar 16:12
Kacper21: pomoże ktoś?
1 mar 16:21
ICSP: no to pokaż ile zrobiłeś
1 mar 16:21
Kacper21: nic bo nie kumam tego
1 mar 16:22
Kacper21: może byś mi pomógł

bo ja słaby z matmy!
1 mar 16:24
ICSP: a,b,c − trzy kolejne wyrazy ciągu arytmetycznego
2b = a+c − z własności ciągu arytmetycznego
a+c = 6 − suma wyrazów skrajnych
(b+6)2 = (a+1)(c+23) − z własności ciągu geometrycznego
wystarczy że rozwiążesz ten układ równań.
1 mar 16:25
Kacper21: o kur** dzieki tylko powiedz ina ile zdales mature z matmy?
1 mar 16:27
ICSP: tylko 40
1 mar 16:27