Wyprowadzić równanie płaszczyzny przechodzącej przez punkty
Łukasz: Proszę pomóżcie...! Mam takie zadanko:
1.Wyprowadzic równanie płaszczyzny przechodzacej przez punkty Ai = (xi, yi, zi), i = 1, 2, 3.
Podac warunek na niewspółliniowosc punktów Ai.
1 mar 15:54
Basia:
czegoś tu nie łapię:
A1(x,y,z) A2(2x,2y,2z) A3(3x,3y,3z)
są współliniowe
takich płaszczyzn będzie nieskończenie wiele
1 mar 16:05
Łukasz: Sorki źle wpisałem... Powinno być tak:
Ai=(xi,yi,zi)
1 mar 16:10
Łukasz: Pomożecie...

?
1 mar 18:10