FUNKCJa
Vendeta: Jak to narysować





?
f(x)=−2
−2−3
29 lut 20:52
ICSP: ależ to funkcja stała jest
29 lut 20:53
Eta:
29 lut 20:58
ICSP: Eta dasz podpowiedz do tego zadania ze środkowymi co jest na forum?
29 lut 20:58
Eta:
Nieczytelnie napisane
29 lut 20:59
Vendeta: Aaaaaa tam ma być −x
29 lut 21:00
Eta:
tak? f(x)= −2−x−3
29 lut 21:02
ICSP: | | 1 | |
f(x) = −2−x − 3 = − ( |
| )x − 3 |
| | 2 | |
2. Odbijasz go względem osi OY
3. Przesuwasz o 3 jednostki w dół.
29 lut 21:03
29 lut 21:03
Vendeta: Hahahaha ICSP spadłem z krzesła po tamtym zadaniu

Dziękuje już narysowane pięknie
29 lut 21:07
29 lut 21:10
ICSP: Eta nie domyślisz sie o co chodzi?
29 lut 21:13
29 lut 21:32