matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma
edek:
1)Wyznacz kąt αE<0,360> jesli:ctg=−1 i cos>0 2)Kąt padania swiatła=30 stopni Oblicz kat załamania przy przejściu światła z powietrze do wody. woda n=1,33
sinα
=n
sinβ
29 lut 20:31
edek:
29 lut 21:14