funkcje logarytmiczne
NIE UMIEM: 3
x+2+2*3
x−1=87 proszę o pomoc



29 lut 19:19
Eta:
Gdzie tu masz logarytmy? bo ja nie widzę
29 lut 19:20
ICSP: ja też nie
29 lut 19:20
Eta:
29 lut 19:21
NIE UMIEM: dział nazywa się funkcje logarytmiczne i wykładnicze.
29 lut 19:22
Tragos: no dobrze się nazywa

to akurat funkcje wykładnicze
29 lut 19:22
NIE UMIEM: a to jest akurat równanie wykładnicze. przepraszam że wprowadziłam w błąd
29 lut 19:22
NIE UMIEM: może ktoś mi zacząć przynajmniej to zadanie? chcę wiedzieć co robię źle
29 lut 19:23
Eta:
3
x=9 ⇒ x= ..........
29 lut 19:25
Tragos: to pokaż jak robisz
29 lut 19:25
Eta:
29 lut 19:25
Eta:
No pokazałam
29 lut 19:26