matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozcie :)
Adam:
⎧
4
x
*3
y
=48
⎩
4
y
*3
x
=36
29 lut 17:33
VARIA:
4
x
*3
y
=4
2
*3
1
4
y
*3
x
−3
2
*4
1
4
x
3
1
⇔
=
4
2
3
y
4
y
3
2
=
dokończ
4
1
3
x
29 lut 17:45