matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Bramkarz12:
Oblicz wartość wyrażenia: (2x+3y)(2x−3y)−(2x−3y)
2
dla x=
√
2
, y=
√
8
29 lut 16:58
Bramkarz12:
pomożecie?
29 lut 18:02
Mila:
w(x) = (2x)
2
−(3y)
2
−(4x
2
−12xy+9y
2
)
29 lut 18:03