matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
lhuhiuh
maver:
Na rysunku obok przedstawiono wykres funkcji f(x)= 3
x
+a. Naszkicuj wykres funkcji g(x)=f(−x) oraz uzasadnij, że g(−1/2) −g(1/2) = 2 tg 30 stopni
29 lut 16:20
maver:
29 lut 16:44
maver:
29 lut 17:03
maver:
29 lut 17:30