matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrażenie
Anitka:
(
5
√
4
*
√
16
)
2
1
2
jak to rozwiązać bo juz nie mam pomysłów
28 lut 20:52
Anitka:
jak to uprościć
28 lut 20:56
Miki:
5
√
2
2
=2
2
5
√
16
=4=2
2
28 lut 20:58
Miki:
(2
2
5
+2
)
5
2
28 lut 21:00