w
rączka: jak udowodnic wzur alogb c=clogb a
28 lut 18:51
Eta:
log
bc=x ⇒ b
x=c ⇒ L= a
x
P=(b
x)
logba= b
logbax= a
x
L=P
c.n.u.
28 lut 18:54
Artur z miasta Neptuna:
a
logbc = c
logba ⇔ loga (c
logba) = log
bc ⇔ log
ba * log
ac = log
bc ⇔
| | logca | | 1 | | 1 | |
⇔ |
| * |
| = logbc ⇔ |
| = logbc ⇔ logbc = logbc |
| | logcb | | lobca | | logcb | |
c.n.w.
28 lut 18:56
Eta:
Poprawnie piszemy: "wzór", bo wzory
28 lut 18:58
rumpek: ortografia bardzo ważna

"b
ulu" i "nadzie
ji"
28 lut 19:01
ICSP:
28 lut 19:01
Eta:
Pisząc 'b
ulu" możesz zostać "prezyd
ętem"
28 lut 19:02
Eta:
rumpek ....... dostałeś bukiet
28 lut 19:03
rumpek:
28 lut 19:03
ICSP: Nie
Eta 
Ten bukiet jest dla Ciebie

dla
rumpka mam
28 lut 19:03
Eta:
Achhhhhha

dzięki
28 lut 19:07
rumpek: coś mocniejszego

dzięki xD akurat polski zaczynam męczyć
28 lut 19:07