matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciaaaagi - o ile procent
kasia. :
dany jest ciąg an=n
3
−20*n+4, o ile procent większy jest wyraz trzeci od wyrazu drugiego
28 lut 16:18
Artur z miasta Neptuna:
a
3
= .... a
2
= ....
a
3
−a
2
(
)% = ...
a
2
28 lut 16:20