matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
Wojtek:
x
2
−1
∫
=
nie wiem jak zacząć
x
2
+1
27 lut 23:33
Jack:
x
2
−1
x
2
+1−2
2
1
=
=1−
=1−2*
x
2
+1
x
2
+1
x
2
+1
x
2
+1
1
oraz ∫
dx= arctg x +c (czy jakoś tak...)
x
2
+1
27 lut 23:57