matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
TRAPEZ
ziemek0000:
POMÓŻCIE JESTEŚCIE MOJĄ JEDYNĄ SZANSĄ uzasadnij że czworokąt o wierzchołkach A=(0,−1) B=(1,−3) C=(7,0) D=(2,0) jest trapezem prostokątnym. oblicz jego pole
27 lut 18:32