matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc, mimo że to banał
humanistka:
boki równoległoboku mają 10 i 12cm. A krótsza wysokość ma 6cm. Oblicz drugą wysokość.
27 lut 17:57
BLAZEJ_505:
6*12=10h 72=10h h=7,2
27 lut 17:59
pomocyyy:
dziękuję
27 lut 18:00